Lite av varje..

Har hittat på massor med skoj saker med min familj=) Denna semester kan bara bli bättre o bättre.Tjejerna har så mysigt tillsammans och det är inget bråk eller tjafs.Så skönt!!

Vi var på Tosselilla i helgen. För er som inte vet,så är det ett sommar land,med bad och karuseller. Vet ni vad dom sålde där,jo Burqinis!!!! Så om man vill köpa det,så finns det minsann där,för bara 499kr.Det är det billigaste jag sett,än så länge.Tyvärr så hade jag inte tillräckligt med pengar,men jag njöt av att se att det fanns massvis med muslimska kvinnor som badade roade sig i dessa Burqinis. Vilken frihet!! Det var både gamla tanter och unga tjejer som hade sån,så än är det inte för sent för mig...hehheh

Min Nour är verkligen en "pojkflicka". Hon vill bara leka starwars och spindelmannen och hon önskar sig helst av allra mest att få ha kalsonger. Så när vi är hemma hos Tina så kissar hon lägligt på sig,bara för att få låna Gabbes kalsonger.....Mina egna ombyten räcker inte till...för hon håller på tills det är slut,för att få kalsonger. Hm...hoppas bara att detta är en fas. Ja,fast jag har lovat henne att hon ska få spindelmannen lakan i födelsdags present. Det kan man ju sträcka sig till,men inga pojkkläder,det får hon inte...hihih.

Jinans tunika är fortfarande bort.Som bortblåst!! När ska dom månne ta fram den till mig igen??

Såg på min potatis sallad att det fanns gelantin i den. Undras från vilket djur det kommer?? Varför måste man lägga gelatin i potatis sallad? Och jag som aldrig brukar kolla på innehålls förteckningen.....varför just ,skulle jag upptäcka detta då??
På tal om mat,så är min värsta synd just nu,att jag tänker på kassler.....=) =( Det är gott!! Vad ni än säger,så är kassler gott,och jag kommer inte att äta det,för det är ju förbjudet,men dock så gott. Ni som inte har ätit gris nån gång,får inte uttala er i ärendet.......;)

"Att ljuga är att synda"

Kommentarer
Postat av: Ulle

På tal om gelantin, så finns det ett nytt geléringsmedel, Gelésocker multi. Det kan man använda istället för gelantin och är helt vegetabiliskt!! Om man vill göra mousser o annat som man måste ha gelantin till så är detta ett jättebra alternativ! Mysko att dom måste ha gelantin i potatissallad, dom kunde ju använda detta istället, där finns säkert socker i potatissalladen ändå..

Och jaa, Kassler e gott..;)

2008-07-08 @ 21:15:07
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: umzacharia

Tur att det är nån som sympatiserar med min kassler önskan;)

2008-07-08 @ 21:39:21
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: sarah

det finns kycklingkassler men den är nog inte halal men det kanske finns också :)

2008-07-09 @ 10:44:46
Postat av: umzacharia

Det visste jag inte. Kanske man skulle ta en titt på kasslern i affären och se där=) Tack för tipset!

2008-07-09 @ 12:55:59
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: yuma

ja det är ju bra pris på burkinin... var på tosselila i början av juni... var nånstans sålde de den ???2008-07-10 @ 23:04:54
Postat av: umzacharia

I deras souvonir butik. Där i mitten,där det där tåget går iväg. Där sålde dom vanliga baddräkte,bikins och Burqini!!

2008-07-11 @ 07:49:59
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0