Idag då..

Japp,idag är det som jag Nour och Jinan¨åker till Stockholm. Det ska bli skönt att komma iväg ett tag faktist. Det som jag är mest orolig för ,är tåg resan,men det kommer nog att gå bra. Har packat ner det mest (värst vad mycket saker man behöver ha med sig..) Men så är det ju med små barn. Ändå har jag bett syrran att handla hem blöjor,gröt,burkmat o tvättlappar o annat.Så jag slipper släpa det med mig. Men ändå behövs en massa grejer.


Adiane vill gå på toaletten innan idag. Jag matade Jinan,så Nonno skulle hjälpa henne. Adiane var duktigt att kissa på toaletten,sen hörde man att hon sa "nu måste du tvätta min rumpestump" hahhah.Dessa barn alltså. Nonno var duktig och tvättade henne med kannan.....så söta =)


Jinan tar nappen nu,även på natten. Och vet ni vad.....hon äter t.o.m välling,minsann. Här händer grejer här=) Det känns så skönt!! Hon har sovit så bra inatt. Jag har bara gett henne nappen ett par ggr och det är ju ok. Tur att jag tog emot napp från Ulrika. Vet bara inte hur andra gör,som inte har napp till sina barn?? Synd bara att jag var så envis och inte ville ge Jinan napp innan. Då kunnde detta varit avklarat för längesen........

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hoppas ni har det trevligt upp i huvudstaden

2008-07-20 @ 18:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0