Denna dagen,ett liv!!

Idag så ska jag åka till Ängelholms hembygdspark med barnen. Det ska bli nice,speciellt eftersom det är så fint väder oxå. Jag ska minsann ha 2 andra barn med mig oxå,så det blir jag och 6 barn!!! Men det ska nog gå bra. Tur man har stor bil.....hehhe. Sen ska Tina oxå med med sina barn,så det finns ju nån vuxen man kan roa sig med. Så egentligen har jag inte tid att sitta här,för jag skaordna matsäck till allihopa.Men det är nog lätt ordnat. Vill passa på att sitta vid datorn,när barnen sover. Skönt att bara surfa runder lite,utan att nån stör.

Igår så kom slöjorna,somjag köpt till flickorna. Mashallah vad fina flickorna var i dom. Nonno gick med sin hela dagen,men Adiane tog på sig sin på kvällen när hon gick till moskeen. Nä,inte ska mina flickor börja bära slöja nu,men dom kan ha det som lek. Dom vill så gärna ha,samma det som mamma har ju. Nonno vill sminka sig,när jag gör det osv,inte värre än så är det;)

Börjar få lite resfeber.Ska ju åka till Stockholm nästa vecka med Nour och Jinan. Mest är jag orolig hur det ska gå på tåget med Jinan. Jag har ju ingen som kan avlasta mig,typ hålla henne om jag ska ta Nonno på toaletten eller nåt sånt. Orolig över hur jag ska fälla ihopa vagnen och var jag ska göra av Jinan under tiden osv. Men det löser sig säkert och kommer säkert att gå bra (hoppas jag). Sen så känns det konstigt att inte få träffa Adiane på en hel vecka.Har aldrig varit ifrån nån av barnen så länge nån gång. Men hon kommer ju att ha lyx här hemma med Khalid och Saad för sig själv,för Zache är hos Linda.Så hon kommer nog inte att sakna nåt.

Kommentarer
Postat av: Ulle

Hade ni trevligt??

2008-07-10 @ 22:10:07
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: umzacharia

Jodå,det hade vi=)) Synd bara att vädret var dåligt.Barnen blev kalla....

2008-07-11 @ 07:48:26
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0