Söndag kväll!

Jag var snabb och gjorde en negerboll(ja,så heter det i min värld) smet. Så nu sitter alla dom 3 stora barnen på Zaches rum och tittar på "Hitta nemo" och äter negerbollar. Tänka er......det är tyst några minuter. Ja,vad är det dom säger. Tv:n är vår bästa barnvakt ;) När,faktum är att tjejerna gärna vill titta på film,men dom sitter inte så långa stunder i taget.

Jinan har varit väldigt lugn idag. Knappt vaken och ibalnd glömer man nästan bort henne..... Hm,så nu är jag lite rädd för att hon ska vara vaken inatt,men det får man väl ta i så fall.

Annars så har det varit som vanligt här. Nour och Adiane har typ vrålat och skrikit,bråkat med mig eller med varandra sen dom vaknade. Så man är lite slut i huvudet. Synd att det inte är dagis förrens tisdag.......

Welcom too my reality!!

Kommentarer
Postat av: Angeline FoxyLady

Negerbollar är gott! Tvn kan vara bra men film funkar inte för Jennifer, hon får myror i brallan ;) Bolibompa är ok, lagom längd å olika snuttar att titta på =)

2008-01-13 @ 23:10:57
Postat av: Susanne

Bollibompa njae, för mina barn är bollibompa ENDAST själva inledningssången haha, sen vill inte dem kolla längre. här går shrek 1 varje dag.

negerbollar, mmmmm vad gott. brukar jag också göra. men inte till barnen, utan till mig;)
mums.

Så hur blev det? Sov Jinan inatt?:D

2008-01-14 @ 07:52:39
Postat av: Susanne

Bästa barnvakt? Tvn? Vart tog svågrarna vägen? Eller...Hm... Jaha, du menar att tvn är bättre än dina svågrar? okej då fattar jag:P

2008-01-14 @ 14:47:59
URL: http://nnai.blogg.se
Postat av: umzacharia

Tyvärr är ju inte svågrarna hemma hela tiden.....hehhe Då är tv:n ställ företrädare ;)

2008-01-14 @ 15:00:13
Postat av: Susanne

oh no babysitters on the loose haha

2008-01-14 @ 15:02:05
URL: http://nnai.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0