Snålhet

Jag verkligen hatar snålhet. Inte bara på pengar du,utan även om empati och upp offringar från människor. Bjud på er själv....vad har ni att förlora. Sen det där med pengar,vad är det egentligen? Varför är svenskar i synnerhet så snåla. Blää,för det!! Alltså missförstå mig inte,jag gillar inte slöaktighet heller. Det är bara dumdristigt. Vad är det med det egentligen? Den som har mest prylar i världen,.han vinner när han dör ,eller nåt ;)
Ibland kanske det känns som jag inte är tacksam,men det hade varit trevligt om vissa i min närhet hade kunnat komma och hälsa på ibland. Bjuda på sin tid......men nä. Och om man nu inte kan offra sin tid på oss,kan man då inte ens försöka att "köpa" vår kärlek. Nä,inte ens det heller.
Ahh,vem e det jag försöker att lura.....dom vill ju inte ha vår kärlek.

Sen det här med mina svågrar. Varför har så många i min närhet och i min frånvaro så mycket synpunkter på det`? Snålisar säger jag bara!!! För det enda jag får höra är: "det är så synd om dig,som tar hand om som många" " det måste vara jätte dyrt" "stackars ,stackars dig".
Först det första vill jag bara klar lägga för alla: JAG TORKAR DOM INTE I R*VEN!! Vi är väl alla vuxna och kan  ta hand om oss själva.
Om jag hade levt i ett land med krig och misär och någon hade velat hjälpa mig,så hade jag varit evigt tacksam. Men jag hade nog inte haft nån släkting som vill hjälpa mig........för empati saknas. Sen för det andra så gör jag vad jag vill med mina pengar......och hjälpa mina släktingar är väl gott nog!!
Sen för det tredje att alla tycker såå synd om mig,vill jag bara säga. Ta er sorg nån annanstans,för jag sörjer inte!!

Kommentarer
Postat av: Angeline

Folk ska inte lägga sig i andras liv. Det var min första tanke när jag läste så det skriver jag åxå =) Kram FoxyLady

2008-01-10 @ 12:25:18
Postat av: Susanne

Salam, jag tycker det är beundransvärt av dig som bjuder in dem i ditt hem. Vet att jag själv inte hade pallat med det så länge, tyvärr:S.. Pengar är ju en annan sak. Pengar kommer och går som sagt.
Allah ma3eki

2008-01-10 @ 14:41:11
Postat av: zainab

haha yesssssssssss
ilona har äntligen fixat
blogg... puss puss

2008-01-10 @ 17:53:48
Postat av: Bahlool

torka??? trodde du var muslim och då säger man jag tvättar dem inte i röven ;)

2008-01-10 @ 18:19:39
URL: http://bahlool.blogg.se
Postat av: umzacharia

Ja,tänk att du skulle kommentera det Bahlool. Hm,jag TVÄTTAR ingen i r*ven då;)

2008-01-10 @ 20:06:21
Postat av: umzacharia

Tack Sussi,för att någon tycker att jag gör rätt=)

2008-01-10 @ 20:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0