Sjuka.

Det var ju bra att jag har jobbat på med skolan och ligger lite före,eftersom denna veckan har jag ju knappt gjort nånting. Barnen blev sjuka,jag har varit dålig o kräkt. Ja inget blev som det skulle. Tjejerna va på dagis i tisdags,men på kvällen blev både jag o Adiane sjuka o kräktes. Så ingen mer dagis för dom denna veckan. Ja,sen är dom ju lediga på måndag o tisdag.Så vi ska inte dit förrens onsdag nästa vecka. Hoppas att kräkningarna börjar avta då,för det var mycket sånt ,sa fröken när jag ringde igår.

I alla fall så fick jag VG på mitt första uppdrag i kursen. Det känns bra. Bra eftersom jag satsar bara på G  i alla kurser,ändå. Jag vill inte ligga på o kämpa för höga betyg,när jag egentligen bara vill tenta av kurserna så fort som möjligt. Men om man får högre betyg så är ju det bara kul.

Ska försöka få tag på min pappa idag o höra om han vill komma hit en stund. Ett tag sen vi träffades,o tjejerna tjatar om morfar,så man får sår i öronen. hehhe....

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Stackars er!!!! Bättre nu?

2008-01-31 @ 09:44:41
Postat av: Rawie

Välkomen till studie världen, det är minsann inte lätt och plugga när man har barn , allt kan hända när man minst anar det. Jasmin är också sjuk, förkyld :(. Krya på er!!

2008-01-31 @ 16:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0