Giftemål

Fok gifter sig till höger och vänster med folk dom inte känner. Haahahah,måtte dom ha trista liv,som försöker sig på det,som många andra har gjort och misslyckats med.
Varför ta nån okänd,som man inte känner,när det finns så många som man känner??

Ja,jag fattar det i alla fall inte........

Kommentarer
Postat av: Susanne

För att dem inte tycker att dem de redan känner inte duger. Eller så vill dem inte ha dem:P

2008-01-29 @ 19:01:13
Postat av: Bahlool

Jag talade med en vän i helgen hon, som alla tjejer, föredrar att ha killen som vän inte som partner..och då sa jag att den bästa partnern är väl den som är man är bra vän med och som känner en. Att gifta sig med nån okänd är cp..för "folk förändras" inte utan de visar sitt rätta jag efter en tid..

2008-01-29 @ 20:12:00
URL: http://bahlool.blogg.se
Postat av: Anonym

det har du rätt i.

2008-01-30 @ 11:26:30
URL: http://lasa.blogg.se
Postat av: umzacharia

Hur kan man veta att nån man inte känner,duger då??

2008-01-30 @ 13:14:19
Postat av: Susanne

de gifter sig väl hellre med någon som de "tror" duger än med en som dem VET inte duger. weird jag vet

2008-01-30 @ 13:47:28
Postat av: Nora

Men om ingen skulle gift sig med någon som dem inte känner så skulle världen inte funka.. ja menar man kan inte bara gifta sig med kusiner o dem man känner bara för att man känner dem, och sen så spelar kärleken också en stor roll, du kanske träfar en person du inte känner o förälskar dig i honom, och man e ju inte direkt döv o blind, man får ju ge de tid, lära känna personen de e inte så att de e akut o man måste gifta sig omdelbart, man lrä känna personen o då inser man om det är den rätta eller inte.
Och sen de här med den rätta de kan ingen veta, inte ens om man kännt varandra i flera år, de e bara ödet, allt hänger på ödet.. vem man gifter sig med, Jag skulle gissa på att du har det jätte bra tillsammans med din man, inte sant?
Du har väl inte känt han hela livet, så ibland känner man inte alls varandra man förälskar sig och ger det tid så funkar det! =)

2008-02-16 @ 20:37:00
URL: http://noniiis.blogg.se
Postat av: umzacharia

Svar till Nora: Alltså jag har då inget perfekt äktenskap,men vem har det.Men vi älskar ju varandra ;). Det jag menar med denna blogg,är väl egentligen att allt för många gifter sig med nån utomlands,arrangerat och att dom inte känner varandra. Annat är det ju om man bor i samma land och man är förlovade först och lär känna varandra.Då är det ju en helt annan sak.

2008-02-17 @ 09:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0