Oroligt

Inatt har varit en sån där,orolig natt. En sån där som är tagen ur ett nannyakuten avsnitt...heheh. Jag har gått från den ena sängen till den andra och ammat där emellan. Så inte har det blivit mycket sömn. Jaja,så är det ibland. Ska strax väcka Zache och det är dags för skola. Jag hoppas att små tjejerna sover ett tag till,för det behöver dom efter denna natten.
Sen är det dagis för deras del och plugg för mig. Jag satt igår och skrev lite grann,men sen havererade mitt tagentbord och jag blev så ARG. Precis när man sitter och har värsta flytet....så pajar det och man kan inte skriva mer. För ta upp en penna och papper,kan man ju inte göra,det är ju faktist år 2008 ;)

Igår  så var vi och tittade på underverket. Tina och Mickes bebis. Så söt hon är då =) Men ack så liten. Hon var ju tom mindre än vad Nonno var när hon föddes. Men det går så fort,så växer dom. Ja,så nu är Tina officiellt medlem i "mamma gruppen"/ "vi fikar på kakboden gruppen" hahhah var ska detta sluta....... Känns skönt att ha ännu en kompis hemma,som oxå är mamma ledig. Så kan man hitta på lite med varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0