Update idag,Tisdag!

Kollade på Halal-Tv igår. Där säger Jimmi Åkesson (heter han så SD ledaren?). Att om en svensk konverterar och tar på sig andra attribut(som slöja t.ex), så förlorar man en del av sin svenskhet. Men jag känner mig väldigt svensk. Jag tror att alla som känner mig,tycker att jag är svensk...och muslim=)
Om jag inte är svenk mer,vad är jag då ,Jimmi?? För jag är definitivt inte arab...hahah. Jag är inte wannabie arab,jag är wannabie muslim=)
Det är ju en lustig åsikt bland många andra som SD har.......

Jag måste ta tag i skolarbetet...men just nu är det så trist. Jag måste läsa 18kapitel...hela boken,för att kunna göra första uppdraget. Det känns inte helt ok,just nu. Dålig motivation har jag....

Saad ska åka till Irak nästa vecka. Jag förstår att han saknar familjen..... Han ska inte vara borta så länge,men barnen kommer att sakna sin lek farbror och jag min privata kock. Men jag välkommnar lite tid utan påklädning av slöja här hemma faktist. Saknar lite privat tid........så det ska bli skönt!

På fredag ska vi baka lussebullar och pepparkakor här hemma. Det ska bli skoj. Barnen blir lediga efter lucia firandet på dagis och massa bak här hemma=) Det ska bli mysigt=)

Kommentarer
Postat av: Bahlool

VAH!!? SKa du baka lussebullar? du är ju inte svensk!!!

2008-12-09 @ 12:24:49
URL: http://www.bahlool.se
Postat av: umzacharia

hahaah...nä,men det e så gott;)

2008-12-09 @ 12:30:47
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Bahlool

Jag skulle se programmet igår men missade det så ska nog se det på nätet :P så får vi ta en diskussion om her jimmy då :)

2008-12-09 @ 12:34:16
URL: http://www.bahlool.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0