Lille lördag,idag=)

Det är ju riktigt höst väder. Typ Oktober känsla,när det regnar så här hela tiden. Ja,ja men vad hade man väntat sig...... Jag är bara nöjd att jag inte behöver svettas bort till en blöt fläck ;)


Det har börjat en ny arabisk-lärare på tjejernas dagis. Hoppas att jag får träffa henne idag. Nonno pratade och berättade en massa om vad hon hade sagt och gjort,på arabiska!! Det är inte ofta man hör Nonno så. Så då måste hon har gjort intryck!! Roligt=)

Var i hbg igår och gick på Kulla gå gatan. Ja,det ni måste vara en minst 6-7 år sen sist. Är inte inne i stan så ofta och shoppar,utan då blir det ju ofast att man åker till Väla. Köpte ett par öron hänge till Nonno,som hon ska få när hon fyller år. Kan inte fatta att hon ska bli 4 år!! Hon längtar så till sitt kalas,och hon frågar varje dag om det är idag....hehhhe.

Adiane är inne i en sån tråkig period. Hon går bar arunt och pratar bebis språk. Ja,ni som känner henne vet att hon pratar bra,mycket bättre än för nån i hennes ålder,bättre än Nonno t.o.m. Men nu går hon bara runt och leker bebis och pratar sånt löjligt. Jag tycker att det är en ur tråkig lek! Sen så har hon inte kunnat släppa blöjan heller. Hon vill av hela sitt hjärta,men det slutar bara med olyckor i byxorna hela tiden,så än är hon väl inte redo.

Jinan har blivit jätte förskyld. Inatt fick hon knappt luft och jag fick preparera med näsdroppar och panodil. Tog inte tempen på henne,men hon känndes så varm. Ja,efter det så somnade hon gott igen......och mamman med.....
Alltså snart måste det väl ändå vara dags för tänder. Hon är mer än 8 månader och inga tänder......hhahah. Dom andra tjejerna fick tidgt,vid 4-5 månaders ålder. Fast det ser nästan ut som hon har fläskläpp just nu,för så svullen är överkäken på henne,så det borde nog komma några snart. Så slipper vi spara pengar til lös tänder;)

Ja,så har då stora killen börjat 4:an. Han verkar nöjd,men det är högt tempo och mycket att hålla i huvudet. Inte minst för mamman. Med gympa 2ggr veckan och 2 ggr simning. Läxor,tider,låneböcker osv. Usch,ja...känns nästan som man själv som går i skolan ;)
Det enda som jag reagerat på,är att, detta är första året som det inte finns fritids för barnen. Fast ändå så har han sov morgon 2 dagar i veckan. Måndagar börjar han kl9 och Onsdagar kl9.30. Tänk på alla barn,vars föräldrar har åkt till jobbet. Då måste dom fixa och ta hand om sig själva på 2 morgnar. Visst ,dom klarar det. Men jag tycker att det är ett stort ansvar. Samt som att dagarna blir förskjutna och han går till kl 15 många dagar. Det är jobbigare för barnen,tycker jag. Konstigt varför det har blivit sådär, Men nu är ju Tornlyckeskolan en kommunal skola på intrapernad och det har ju sina nackdelar. Det visste jag ju redan innan........men men. Dom har säker svårt att få ihopa lärar tiderna med schemat och då blir det sån kaos.

Nä,om man skulle ta och göra nåt vettigt denna dag och inet bara sitta här..........

Byeeee

Kommentarer
Postat av: Nora

Ja min lilla syster brukade också komma hem och prata på om allt som hon sett o hört osv.. Som om dem utfprskar världen på något sätt.Min lille bror har också börjat 4:an nu ^^

2008-08-27 @ 14:40:37
URL: http://norasguide.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hahaha ja sicken tur ni förhoppningsvis slipper spara till löständer hahaha du är för rolig

Låter som mycket att hålla reda på ja, vänta bara tills flickorna också börjar skolan:P

Hehe

2008-08-28 @ 23:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0