Oj,oj,oj......=)

Alltså ibland undrar man hur det går,hur det funkar egentligen. För jag går nästan på som en maskin här hemma.Men inte är det nån som stopparpengar på mig för det ;) Jag bara går o går ,hinner knappt sätta mig ner. Nån ska på toaletten,blöjor som ska bytas,tvätt ska hängas,mat ska lagas. Mat ska delas,blåsas på för att den är varm.Sen ska dom ha på fylling innan man vet ordet av,har alla barn ätit färdigt och är på väg mot nya äventyr. Själv sitter man kvar och har inte hunnit ta en tugga. Barn ska badas,kläs på,kläs av,läggas,läsa saga,somna dom. Sen när dom vaknar på natten,ska det fixas välling och somna om på nytt. Vilket ofta resulterar i att dom kommer över i vår säng.
Det ska städas.Helst ska ju toaletterna och köket vara rent och fräsch,tycker jag. Men ibland undrar man om det är lönt. Med massa barn som bara grejar och smutsar ner. För om jag städar nu,så är det ju ändå smutsigt efter kvällsmaten igen,eller?? Barnen ska roas,lekas med,upptäcka nya saker,lära dom nya saker.
Aldrig en lugn stund!

Om detta är de härliga småbarns åren,så lägger jag nog in om lite tjänste ledigt,om det går för sig??...hehheh

Vi har haft en jätte härlig sommar,det är inte det,men jag har fått lägga in 200% varje dag,från morron till kväll. Jag är lite trött nu.......jag längtar efter dagis,plugg och rutiner.

Imorgon ska jag ha vänner på middag här. Då ska jag få vara lite barn ledig i alla fall. Stora tjejerna ska sova hos min pappa. Killarna har jag kört ut,så jag har bara Jenneh hemma=)
Eftersom jag ska göra en del mat,så ska jag lämna tjejerna tidigt imorron. Hoppas bara att det är bra väder så dom kan leka ute hos morfar,mycket roligare för dom=)

Kommentarer
Postat av: Ulle

Läängtar tills ikväll =)

2008-08-08 @ 08:28:57
URL: http://mayasmamma.blogspot.com
Postat av: umzacharia

Jag längtar med. Slappar här en stund,eftersom Zache har tagit barnen till affären för att köpa lite godis till dom. Tur dom har en snäll storebror ibland...hehhe

2008-08-08 @ 11:56:24
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hoppas ni hade det trevligt, själv har man tvättat och studerat hehe, men det kan vara trevligt det också:P

2008-08-08 @ 21:32:39
Postat av: umzacharia

Tack,vi hade trevligt=) Är lite sliten nu...hahha

2008-08-09 @ 07:12:08
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0