More and more

Nu har Iprenen börjat verka och jag är på bättre humör. Jag har ätit frukost och duschat. Jinan vaknade fick gröt,lekte lite,men har somnat om nu igen. Lite för tidigt för henne tror jag...heheh. Undras när stora tjejerna tänker vakna,sen Zache.....riktig tonåring som sover länge....hahha. Märktes direkt att stora killen kommit hem igen igår. Musik spelande mobiler,kompisar plingar på dörren. Ut och in med star wars grejor eller fotbolls spelande. Men det är så härligt=) Skönt att han är hemma. Nonno och Adiane ville inte släppa taget om honom igår.

Jinan har lärt sig att klappa. Sen så tar hon sig frammåt nu oxå. Hon hasar sig fram med benen på nåt sätt. När hon hamnar i krypläge så blir hon lessen för hon kan ju inte krypa än...hehhe.
Så härligt att se utvecklingen hos ett barn=))


Kommentarer
Postat av: Abo ahmed

Hejsan!Jag såg några bilder och såg även khalids bild. Och jag kände genast igen honom sen gamla tider i irak, så nu undrar jag är det verkligen han khalid som jag kände. Heter han khalid ali madlom?Vore jätte tacksam för svar !

2008-08-06 @ 17:01:07
Postat av: umzacharia

Ja,det stämmer det är min man. Vem är du då? Är ni från samma stad?

2008-08-07 @ 08:15:58
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Abo Ahmed

Hej igen.

Mitt namn är abbas abdul amir, han känner nog igen mig. vi kommer från samma stad i irak. sog el shiohk och hans bror haider var min vän och vi gick i samma skola. och dem bodde i ett område som hette ismailiya. jag skulle vara så tacksam om jag kunde kontakta honom på något sätt.

2008-08-07 @ 15:26:10
Postat av: Anonym

???

2008-08-08 @ 22:46:42
Postat av: umzacharia

Min mans mail adress är: alwashak99@hotmail.com

2008-08-16 @ 15:00:50
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0