Måndag,all day long

Vaknade för en timme sen. Alla barn sover,så jag har passat på att duscha i lugn o ro och äta frukost. Snart ska alla väckas,för det är dagis premiär idag=) Hoppas att dom inte är svåra att lämna,med tanke på att dom har varit hemma i 7 veckor. fast jag tror det är ok,det brukar vara ok. Dom e nog bara glada att vara tillbaka och leka med kompisarna. Ja,inte för att det är kompis fattigt här inte,för här finns så mycket barn så det har varit lek,lek varevig dag. Men det finns ju andra på dagis och det kan vara bra med miljö ombyte nu.

Ska försöka att hinna med lite pratiskt idag. Ska även ge lite tid till Zache. Han är så glad att han har mig själv i 2 dagar nu,för skolan börjar inte förrens Onsdag. Tänk,han ska börjar 4:an!! Sen han började skolan har tiden bara rusat iväg tycker jag. Mina stora kille=))

Måste fixa bäckerna till mina kursen...men det verkar vara ett dött lopp. Ingen som vill sälja bäcker från omvårdnas programmet,eller kan tala om var man kan hitta dom??

Nä,nu vakna Jenneh.......ha en bra dag alla!

Kommentarer
Postat av: yuma

Börjar han redan 4.. han fyllde ju 6 år igår... tider rusar iväg ju

jag har de flesta omvårdnadsböckerna.. vilka e det du behöver... behöver dem ju inte..har bara inte orkat sälja dem på blocket.. säg till så kan vi säkert fixa det

2008-08-18 @ 16:48:17
Postat av: umzacharia

Oj,det var ju synd. Jag hittade dom till slut på nätet och har beställt dom. Men annars stort tack=)

2008-08-18 @ 21:21:59
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Beatrice (Lyckosam)

Jag har precis börjat skola in tjejerna på dagis nu.Ja,visst är det skönt när man får lite lugn och ro innan barnen vaknar :-D

2008-08-19 @ 11:50:48
Postat av: umzacharia

Beatrice: Så roligt att se/höra ifrån dig. Jag har tappat bort din blogg och löseord osv. Kanske du kan maila mig på lunar,eller vanliga mailen.bezona03@hotmail.comHUr gamla är tjejerna nu? Går inskolningen bra?

2008-08-23 @ 07:34:45
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0