Lördag,uppdaterar mitt liv=)

Har beställt en ny bok idag. Hoppas den kommer med illfart=)  Handlar om Israel och Palestina. Om inget annat,så kommer den väl att göra mig upprörd över orättvisorna där.....

Lite behagligare väder idag,så jag o tjejerna har varit ute nästan hela dagen. Dom somnade efter lördags godiset,vid nio tiden. Helt utmattade!! Jag funderar oxå på att mumsa lite godis...men har inte lyckats att slita mig ifrån datorn, så ibland kan datorn uppfylla en bra funktion;) heheh.

Nån som kan förklara för mig varför kill storlekar på kläderna ska vara så konstiga? Man fattar ju nada!! Bättre för oss tjejer...lätta storlekar som man alltid kommer i håg.

Fattar knappt att vi redan är inne i augusti??! 2 veckor kvar av vår semester,sen är det dags för plugg och dagis och rutiner. Fast vi har rätt bra rutiner nu oxå...så det blir nog inte så svårt. Hoppas jag i alla fall. Imorgon kommer Zache hem. Han har varit hos sin mamma i 3 veckor,lång tid. Alldeles för lång. Skönt att han kommer hem igen,så familjen är samlad=))

Kommentarer
Postat av: Bahlool

vad heter boken?

2008-08-05 @ 23:15:34
URL: http://bahlool.blogg.se/
Postat av: umzacharia

Boken heter "Det tar 5 minuter att riva en fattig mans hus". En svensk journalist som levt på båda sidorna. Har ej fått hem boken,men väntar med spänning.

2008-08-07 @ 08:18:36
URL: http://umzacharia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0