Om natten!

Ja,nu för tiden så sover jag inte om nätterna. Jag bara ammar o ammar. Inatt blev det en 8 gånger som jag ammade.Så man hinner ju knappast komma ner i nån djupsömn. Så här har jag hållit på i 2 veckor nu. Jinan som alltid har varit så lugn på natten och bara ammat 1 gång till denna cirkusen...... Jag är trött.....
Först så trodde jag att jag hade dåligt med mjölk eller att hon var i tällväxt period. Men så är det inte. Nä,då jag har mycket mjölk.....så det skvalar.... När jag vill ge henne mat på morronen,innan vi ger oss iväg, så är hon så övergödd från natten ,att hon nästan mår illa när jag erbjuder henne bröstet. Hm...så,så här är det. Jag matar henne på natten,som tröst...,för att hon ska somna om. Jag har ju ingen napp att ge henne. Så hur ska man göra då???
Ja,jag är villrådig i alla fall.Jag kan ju inte ha henne vaken skrikandes om natten,för då vaknar ju dom andra barnen. Det är mitt dilemma.

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Du får rådfråga på BVC,inte lätt alltid med dom små liven...Kan juh vara så att hon behöver annan mat än bara bröstet. Alexandra blev mycket bättre med det när hon började äta annan mat.

2008-04-08 @ 10:56:51
Postat av: umzacharia

Ja,jag längtar.... Hon är ju snart 4 månader och då ska jag ge henne gröt direkt,hoppas att hon äter den=)

2008-04-08 @ 16:25:28
URL: http://umzacharia.blogg.se
Postat av: Bahlool

Jag vet jag har sagt det för ofta..men tacka gud jag är man :P amma 8 ggr?? wow

2008-04-08 @ 22:32:30
URL: http://bahlool.blogg.se
Postat av: umzacharia

Hm...ja,själv så känner jag mig inte så imponerad.Bara trött....=(

2008-04-09 @ 07:57:18
URL: http://umzacharia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0