Maj månad

Känner ni samma som jag?? Att Maj månad har fått samma status som December. Det ska gås på föräldramöten,utvecklingsamtal. Barnen ska på utflykt och ha matsäck med.....och alla på olika dagar. Uppvisningar,basarer......korv grillning på stranden med klassen osv. Listan kan göras lång........ Presenter till avslutning,för barn och skol-dagis personal. Ja,kort sagt Maj månad är fullspeckad!! Man börjar känna,att det inte finns nån ledig tid kvar i kalendern.....Hur får man det att gå ihop? Varför måste alltid allt göras under slutet av terminen?

Jag har MASSOR av läsare...men INGEN lämnar kommentarer??...... Eller ja,massor är kanske att ta i. Men från att ha haft 8 kanske till nu 50 läsare.....så känns det tomt utan kommentarer. Fast jag skriver ju inte om nåt jätte viktigt,så kanske ni inte har nåt att kommentera om;) hihih

Måndag morgon är det alltid svårast att få upp barnen....fast dom la sig tidigt igår....vi får väl se hur det går. Vi ska i alla fall promenera till dagis,verkar va OK väder.

Sen ska jag sätta mig med mitt sista uppdrag i Social Omsorg. Känns som denna kursen aldrig tar sluuuuuut. Inte för att den är tråkig eller så....den e bara så mycket på nåt vis,med alla lagar osv. Lite svårt att få in det i huvudet....=)

I eftermiddag ska vi till Bvc. Nour ska på sitt sista besök där och få spruta innan skolan. Vilket vaccin det är ...har jag ingen aning om...;) Så nu ser ni att jag klassas inte som nån A mamma...hehhe. Hoppas att hon inte blir allt för lessen,eller skrämmer upp sina syskon. Hon trodde minsann att hon skulle få en klubba när hon var klar.......(hon minns svin influensa vaccinet)....då fick alla barn klubbor innan sprutan.

Nä,nu är det dags att få upp hela Jönsson ligan......
See Yaa

Kommentarer
Postat av: Rawie

Jag tänkte precis på det hur det kommer och bli sen när barnen har även aktiviter, det tar tid det också.

2010-05-10 @ 08:09:24
Postat av: Ilona

Ja och även om man jobbar mån- fre, eller som jag oregelbundet,så är det ju svårt att ta så mycket ledigt eller hitta tiden.

2010-05-10 @ 08:46:21
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: MammaMarie

Jag tycker det är för jäkligt med alla påhitt som ska göras tillsammans med barne, skolan och klassen. Det börjar i dagis, det kändes ibland som att barnen hade så mycket aktiviteter som man skulle närvara vid att man knappt hade tid att jobba - vilket ju var själva syftet med att ha barnen på dagis i första hand.Jag håller med, det är jobbigt. Skolan är till för de som bara har 1 barn - då hinner man med, men har man 4 st, så är det bäst att vara arbetslös eller ha deltidsjobb: så man hinner med allt. Fast då kanske det inte heller blir pengar över för de däringa presenterna till alla och en var:(

2010-05-15 @ 00:09:06
URL: http://mammamarie.se
Postat av: ala

Hej tänkte bara lämna lite avtryck. Många läsare kommer nog från www.noorislam.net och hos bloggaren svarten.Kram!

2010-05-15 @ 18:33:27
URL: http://www.regndroppe.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0