Shooohooo

Idag är det fredag. Känns rätt så sunkigt att behöva sitta inne framför datorn och skolböckerna när det är SÅ fint väder. Men sånt är livet ju...jag måste bli färdig. Har idag i alla fall,skickat iväg mitt 4:de och sista uppdrag och det känndes helt ok. Så nu väntar jag på att läraren ska rätta och se om hon kan ha betygs dialog,dom tiderna jag har angett. För att hela kursen ska bli klar,så måste jag göra hjärt och lung räddning och få certifikat på det. Tyvärr så har jag inte fått tid till det ännu. Verkar svårt så här i slutet av terminen......

Har även dammsugit,tvättat golven,bakat en socker kaka, och en kladdkaka. Samt nu är en kyckling i ugnen och grillas. Så ingen lugn stund här inte...hihih. Lika bra att göra allt på en gång. Jag vill inte stå vid spisen sen,för då vill jag vara med barnen och leka ute.

Igår så var vi ju hemma hos Rawie....eller jag vi var ju ute för att det var så vackert väder. Jag blir så förundrad varje gång som jag är ute här på röda,eller gula (för er som inte vet är det 2 bostads områden här...som klassas som samhällsklassen botten. Typ rikeby,eller rosengård), för här är så fint. Här är lummigt och grönt. Här är jättefina lekplatser och inte ner skräpat. Här är världens bästa ställe att bo för barn (förutom hus eller villa då ju). Det är bara att gå ut,så finns kompisarna där,men kan cykla utan att det kommer bilar osv. Jag förundras över varför dessa områden har fått stämplen på sig.....invandrarna??, kanarkare och alkoholister?? Vet ni vad...skumma typer finns överallt. Men jag varken ser eller hör några skumma typer här..... Jag älskar Långaröd helt enkelt!! Skulle vara skönt om folk inte hade så förutfattade meningar och kom hit och såg hur det verkligen är=)

Kommentarer
Postat av: Ulrika

NU ska jag kommentera hihi =) Du glömde nämna Långarödsfruarna hahaha :P Och TACK för den goda kladdekakan =)

2010-06-04 @ 18:53:29
Postat av: Linda Jönsson

jag trivdes bra när jag bodde i de röda! Men det är några år sen nu!

2010-06-04 @ 22:03:44
URL: http://krabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0