Storebror

Ibland så kan det vara bra med en storebror. En som vet allt och som har gjort saker förut. Nonno hon har svävat mellan hopp o förtvivlan,för att idag skulle det vara gympa första ggr i skolan och för att imorgon ska hon på simning för första ggr. Hur gör man? Vem hjälper en med kläderna? osv. Samt att hon aldrig varit på en simhall....bara det gör ju att det killar i magen. Men så kom ju Zache hem igår efter en helg hos sin mamma. Då satte han sig ner och förklarde för henne steg för steg hur det går till. Efter det,så känndes allt bra igen sa hon=) Ja,syskon är bra att ha minsann!!

Hela jag är skrotig......Förra veckan var det ryggen.....denna veckan är det ögat. Gick till doktorn idag. Kunnde ej vänta till imorgon,då hela ögat svullnat upp. Efter att köat i telefon i 40 min och väntat i läkar rummet i 20 min,så tycker jag att vi borde skjuta till mer pengar till vården. I alla fall,så hade jag ögon inflammation. Stora pencillin kuren och droppar,så ska jag vara okej om några dagar!

Så här i val tider så pratas det, lovas det, och man vill införa förbud mot saker o ting.
Jag vill oxå lägga in om ett förbud. Jag vill att det ska vara olagligt att vara berusad på offentliga platser. Alltså jag skojar inte.... Jag tycker att det är obehagligt med berusade/påverkade människor. Man vet aldrig vad dom kommer att säga,göra, och vissa ligger ju o spyr på öppen gata.....kissar obehindrat på gatan osv. Nu menar jag inte att alla som berusar sig,beter sig på detta viset. Men jag tror inte heller att alla som använder sig av burqa/niqab,är män som har klätt ut sig och jobbar inom terror verksamhet;)

Kommentarer
Postat av: Rawie

Oj ögoninflammtion? ja du måste skrotas snart, eller gör en extreme make over hahha, skojar. Ja jag håller med dig när det gäller berusade folk speciellt de äldre människorna de är helt hopplösa.

Krya på dig, kram

2010-08-31 @ 21:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0