Special pedagog

Idag var jag på möte med special pedagogen på dagis. Jag o Khalid hade själv bett om mötet för vi har lite problem med Adiane. Jag fick några goda råd och tips om hur vi ska göra. Men jag var tvungen att hämta andan lite när jag kom hem för hon var hård mot mig. Säkert med all rätt,men jag menar SÅ allvarliga problem har vi ju inte. Men jag tackar för all hjälp man kan få=)
Fick även en bok,som jag ska läsa och sen ska vi på uppföljning om en månad. Får se hur det har gått då.

Kommentarer
Postat av: MammaMarie

Ojoj, låter jobbigt. Men ibland kan man behöva skakas om lite... för att sedan komma till insikt.

Jag har själv varit med om det, och från början känt mig kränkt och tyckt det varit nonsens, men sedan när känslan lugnat sig och jag börjat tänka till har jag insett att man faktiskt sagt sanningen - och sanningen är inte alltid så himla rolig.... jag hoppas det reder ut sig och att allt går bra i alla fall. Vare sig det låg något i det pedagogen sa eller inte :) .

2010-04-28 @ 14:01:59
URL: http://mammamarie.se
Postat av: Rawie

Vad jobbigt det måste kännas, men håller med med mammamarie. Du får berätta hur det gick nästa gång vi träffas. sköt om dig!

2010-04-28 @ 17:24:34
Postat av: Ilona

Tack för era kommentarer tjejer.....nu när dagen har gått så känns det både bättre o sämre på nåt vis. Adiane har varit helt underbar här hemma (vilket hon alltid är) ,så då kännde man sig inte som mindre lycka förälder ju. Och sen så har special pedagogens ord smält in lite och nu har jag mot argument till henne=)

2010-04-28 @ 21:11:33
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Rawie

Usch då, krya på er!!!

2010-04-30 @ 16:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0